Aggersborg en wijn.

Vandaag hebben we tenzuiden van de fjord wat plaatsen verkend. Net bij de brug naar het vasteland lag een oude vikingborg. De cache hadden we met enige moeite gevonden. Er was namelijk een rand/muur van stenen/keien om de kerk nabij het fort, en de hint was natuurlijk achter een steen.
Toen we weer bij de auto waren stond er een gids ingehuurd door het museum die ons een en ander over dit Vinking fort uit 900 na Christus kon vertellen.
GCX20H
Daarna nog een cache gevonden in Logstor aan de andere kant van het Fjord, Deze cache gaf het begin punt van een spoorlijn aan die nu tot fietspad was omgebouwd.
GC62FEK
aggersborg

De laatste cache was een leuke op een Wijngaard. De verstopplek was uniek. De wijngaard ook, Deze hobby boer maakt zo’n 5000l in een goed wijnjaar. De wijnen zijn wat zuur van karakter en moeten vele jaren rijpen voor het beste resultaat. We hebben 2 flesjes meegenomen, Ze waren wel wat duur.
GC3XZ5H

Posted in Arjan, Geocaching, GPS.