Leek Tolbert

Er waren in de afgelopen tijd 3 nieuwe caches online gekomen niet ver van onze woonplek. Vandaag op de fiets gestapt omdeze caches te loggen.
De laatste online cache was niet te vinden, Daar waar de cache ligt was net een droge sloot opgeruimd, zodat het niet duidelijk was of de cache er nog ligt of onder het opgestapelde afval. No ge keken of er iets te vinden was maar net als mijn 2 voorgangers niets gevonden. Zodra deze cache weGC5V6HYer gevonden wordt zal ik nog eens kijken.
GC6V6HY
De twee andere caches na enig zoekwerk gevonden. Natuurspeeltuin Tolbert GC6RVJJ is een mooie plek, waar ik nog niet was geweest, De cache lag wel erg bloot, maar op hoogte dus hoop ik dat hij daar blijft liggen. De weg naar de laatste cache, Tolbertervaart GC6H3P4, markeert het industrie terreintje Tolbertervaart. Hier was het zoeken lastiger, maar uiteindelijk toch gevonden.
De score is nu 420 gevonden caches.

Posted in Arjan, Geocaching, GPS.