Engeland #3

Nog even een blog maken voordat het wifi abonnementje is afgelopen (straks om 18.30 uur) en we verder trekken naar Woolacombe.

Zondag 29 juli zijn, nadat ik eerst boodschappen had gedaan,  we een beetje rond wezen lummelen op de camping. Nog steeds goed weer ‘s Middags zijn Tim, Mariska en ik op weg gegaan naar “Dodman Point” om een cache op te halen. Corry kan dit soort tochten met haar knie helaas niet aan. Een mooie tocht langs de kust, heuvel op en af. Mooie foto’s gemaakt en uiteraard de cache gevonden. Na terugkomst hebben we het vrouwenwielrennen gezien in een gemeenschappelijke ruimte. Spannend, tot het eind met gelukkig goud voor Vos!

In de nacht van maandag op zndag de eerste regendruppels op de tent en één flinke hoosbui, maar ‘s morgens gewoon weer droog met een frisse wind.
Maandag 30 juli besloten we een kasteel in de omgeving te bezoeken. Het bleek een klein kasteeltje, waarvoor we bijna 20 pound entree voor moesten betalen. Dat vonden we te gortig. We zijn “overgestoken” naar Noord Cornwall om Newquay te bekijken. Prachtige rotskust en megasteil. De weggetjes zijn zoals Arjan al memoreerde smal en omzoomd door heggen. Over zulke weggetjes rijden vind ik geweldig, al is het jammer dat je van de omgeving geen bal ziet.

Dinsdag 31 juli, gefeliciteerd Nienke, ‘snachts weer regen, maar ‘s morgens toch weer droog en een redelijke temperatuur (19/20) en wat zon. Vandaag zijn Corry en ik op pad geweest om een aantal caches te loggen, waaronder mijn 250ste! zie GCYPXM. Leuke tocht gehad en nu starten we met het inpakken van de spullen en deel van de vouwwagen, want morgen trekken we verder naar Woolacombe, camping Easewell Farm Holiday Park. Easewelle is rustig, het bijgelegen andere park is drukker, maar heeft dan ook entertainment en overdekt zwembad enz.. Hebben we voor gekozen omdat de weersvooruitzichten toch niet al te best zijn. Wel kunnen we dan mooi de prachtige omgeving verder verkennen.

Op de camping waar wij verblijven is geen wifi, wel op de andere camping. Waarschijnlijk zullen we daar wel tegoed kopen zodat we af en toe wat van ons kunnen laten horen en iets van de Olympische spelen kunnen volgen. Tot later!

 

 

Posted in Jaap.