Snipperdag Martin

Afgelopen donderdag had Martin een snipperdag….

In januari had iemand op het Mercedes forum een oproep geplaats, een zekere Geurt leek het ontzettend mooi als op 6 september heel veel zelfde types Mercedes zouden meerijden in zijn trouwstoet. Zie hiervoor ook: http://w123club.nl/viewtopic.php?f=6&t=15078

Ik, Martin,  vind dit soort initiatieven wel leuk en ik heb me aangemeld. Op mijn werk dus een snipperdag geregeld en afgelopen donderdag was het zover.

 

 

 

 

 

 

 

 

Gelukkig ben ik niet de enige die dit wel aardig vindt, bovenstaand wat meer ‘wedding riders’. De rode auto is van de bruidegom en fungeerde als trouwauto, wij vervoerden de gasten naar het gemeentehuis, de kerk en locatie waar de receptie was.

Het leverde sowieso mooie plaatjes op en wij hebben een leuke dag gehad. Het was direct een meeting voor de Mercedes liefhebbers. We konden tijdens de 2 uur durende dienst in Kootwijkerbroek als een stel taxichaufeurs leuk bijpraten.

Ik heb met mijn fototoestel ook wat filmpjes gemaakt, die zijn iets minder geslaagd. Ik heb er maar wat muziek van Queen onder gezet. Ik hoop dat jullie zo een indruk hebben van wat ik wel een leuk dagje uit vind.

 

Posted in Martin.

6 Comments

    • Precies Jaap, zo denk ik er ook over. Ik heb snipperdagen zat en op deze wijze ben je weer eens in een totaal andere omgeving en ontmoet je inderdaad andere mensen. Daarnaast doe je iemand een groot plezier en dat vind ik ook wel leuk. Ik kreeg ook nog een leuk boekje cadeau: “Mijn Mecedes is niet te koop”, geschreven door Jeroen van Bergeijk. Wanneer Jeroen in Burkina Faso in een Mercedes-taxi stapt en een vergeelde sticker van PSV op het dashboardkastje ziet, begint zijn fantasie te leven. Later maakt hij een reis met een oude Mercedes van Amsterdam naar West-Afrika. Het schijnt een leuk boek te zijn, ik ga het gauw lezen. Daar ging het me dus helemaal niet om, maar toch ook leuk. Waar een hobby allemaal wel niet toe leidt…

    • Ja, ik zag pas vrijdag dat je een filmpje kunt toevoegen. Ik vind het wel leuk om de tekst af te wisselen met plaatjes en een filmpje maakt het wat mij betreft helemaal compleet. Ik dacht dat het lastig was om een blog te maken, maar het valt dus wel mee als het zelfs mij lukt.

  1. Bijzonder hoor. Waar was het en wat voor mensen zijn bruid en bruidegom? Feestje op het landgoed van de familie?

    • Het bruidspaar is een heel jong stel, de bruidegom is pas 22 jaar. Als ‘taxichauffeur’ kom je er niet precies achter wat voor mensen het zijn. Wel ging de vader voor de broodmaaltijd in gebed en las hij na de maaltijd uit de bijbel. Het gemeentehuis stond in Barneveld, daar wonen de ouders van de bruid. De kerk was van de gereformeerde gemeente, dat is een kerk waar de dames allemaal hoedjes dragen. Het landgoed staat in Scherpenzeel, ik denk dat je dit gewoon kunt huren….

Comments are closed.