Hallo 2013

Op televisie zijn in deze dagen veel jaaroverzichten. Onwillekeurig kijk je zelf ook terug. De maand mei blijft in het geheugen gegrift door het overlijden van mijn vader, dit vergeet je nooit meer. De scherpe kantjes gaan er wel vanaf, maar ik kan er niet zonder emotie aan terugdenken.

Op 7 januari nam ik deel aan het seminar ‘Dit wordt jouw jaar!’ in het Beatrixtheater te Utrecht. Dit moet je dus nooit doen, weggegooid geld. In februari werd ik geopereerd aan mijn meniscus, ook dat was geen groot succes. Ik heb heel wat nachten in de kamer gezeten vanwege de pijn na die operatie. Ik heb deelgenomen aan een projectkoor alhier en op 25 maart hadden we de uitvoering van de Crucifixion. Ik zie Pa nog lopen na afloop, hij stak zijn beide duimen op toen hij mij zag. Voor het concert sprak ik Daniël Rouwkema, de solist. Deze nodigde me uit om op het koor Choral Voices te komen en deze uitnodiging heb ik aangenomen, prachtig.

Op 3 mei werd Sandra 39 en dat hebben we niet echt gevierd, wel waren onze ouders hier. Toen Pa en Ma afgezet werden aan het Karbeel bedankte mijn vader Harm uitvoerig en vroeg wanneer het volgende uitje zou zijn. De geschiedenis leert dat dit het bezoek aan de ouders van Pa zou worden, waarover hij die dag nog ernstig sprak.

In juni mocht ik samen met mijn nieuwe koor opname maken voor de televisie, dit was weer een hele belevenis. De week hierna vlogen we naar Los Angeles en hebben we ruim drie weken met camper een rondreis gemaakt door het westen van de Verenigde Staten. zie ook: http://www.mijntioga.nl/martinensandra

Prachtige reis langs beroemde plekken.

Na de zomer hebben we rustig aan het gewone leven weer opgepakt, ik ben nog een week ziek geweest maar verder herinner ik me niet zoveel speciale zaken. Gedurende het jaar heb ik wel enorm veel administratieve zaken op orde gebracht voor Pa en Ma in eerste instantie en Ma in tweede instantie, veel gedoe met notarissen, banken en dat soort instanties. Ik vermoed dat het meeste nu aan kant is, alleen de finale belastingaangifte voor Pa moet nog worden gedaan.

Half december heb ik met mijn koor een geweldig concert gegeven, het Magnificat van John Rutter. Het Magnificat is een lofzang aan Maria, dus dat is ook klaar. Buurman André heeft een live-registratie gemaakt, dus wordt vervolgd. 😉

In 2013 gaan we gewoon weer allemaal leuke dingen doen. Lekker op vakantie naar Frankrijk met de Eend, tentje mee en we zien wel. In april gaan we naar Normandië, we hebben de ouders van Sandra uitgenodigd om eens mee te gaan. Van 23 tot 26 augustus staat in de planning dat we naar Liverpool gaan, we gaan zingen in de kathedraal aldaar. De kathedraal heeft met 10.268 pijpen het grootste pijporgel van het Verenigd Koninkrijk. Het is de op vijf na grootste kathedraal in de wereld.Verder heeft mijn vriendje John mij uitgenodigd om naar Barcelona te gaan, een of andere voetbalwedstrijd. Hij vindt dat je dat eens moet hebben meegemaakt in je leven…..

We gaan er gewoon weer wat van maken. Ik wens iedereen een goede jaarwisseling en een gezond en voorspoedig 2013.

Posted in Martin.

One Comment

  1. Het was me het jaartje wel. Ik stop hem in ‘t archief en ga vooruit kijken zonder te vergeten. En dan nog even dit:
    “Sta stil bij de goede dingen in je leven, waarvan ieder er vele van heeft; niet bij de tegenslagen uit het verleden waarvan ieder er enkele heeft.” (Charles Dickens)

    Ik wens iedereen en goede jaarwisseling en een fijn, gezond maar vooral gelukkig 2013!

Comments are closed.