Een (auto)klusje voor hun zusje

Martin vond 27 april 2013  een mooie dag om zijn zus weer eens te helpen met haar Ka. (Van mijn  vriendin Renée mag ik niet meer “autootje” zeggen.)

Ik begreep dat ik een beetje op tijd moest zijn dus ik belde om 10.15 uur aan en werd verwelkomd door een voor mij onbekende man: Ewout. Martin stond nog onder de douche en Sandra was even weg. Enfin, even later zaten we aan de koffie met z’n allen. Arjan was ook aan komen fietsen en tot mijn verbazing kwam een tijdje later ook Jaap de feestvreugde verhogen. Wist ik niets van. Martin vertelt mij ook nooit iets! 😉

Hieronder een klein fotoverslagje van de werkzaamheden aan de Ka. De remschijven zijn vervangen. Dat bleek hard nodig. Later heb ik de auto van binnen en van buiten schoongemaakt en heeft Martin er nog nieuwe ruitenwissers opgezet. Ziezo! Ik kan voorlopig weer veilig de weg op in mijn bolletje.

Mannenbroeders, heel erg bedankt weer voor jullie hulp en voor de gezelligheid!

 

Posted in Hanneke.

One Comment

Comments are closed.