Beurs

Afgelopen week op de ECS gestaan. Dit is de grootste vakbeurs voor de coating industrie. Dinsdag t/m donderdag heb ik vele gesprekken gevoerd met potentiĆ«le klanten en met grondstoffenleveranciers. Omdat deze wereld relatief klein is heb ik ook vele oud collega’s ontmoet. Het is een hele grote beurs met vele hallen, en dit keer had ik weinig tijd om zelf eens over de beurs te gaan, alleen om mensen te bezoeken waarmee ik had afgesproken. Deze week is succesvol geweest, vele aanvragen voor producten gekregen en ook zullen we vele samenwerkingsverbanden met klanten aangaan. De stand, zie foto’s, was goed ontworpen en we kregen dan ook vele complimenten.
Een beurs is altijd erg vermoeiend en ik zal dit weekend dan ook gebruiken om weer wat op adem te komen.
stand3

Stand1

Stand2

Posted in Arjan.

2 Comments

  1. Ziet er inderdaad zeer strak uit. Jij daar ook nog inbreng in gehad?
    Mooi als je in deze wat moeilijkere tijden toch nieuwe klanten kunt binden.
    Ben benieuwd naar komende ontwikkelingen.!

  2. De stand ziet er echt super uit! Ben benieuwd wat het daadwerkelijk allemaal op gaat leveren. Hopelijk over twee jaar weer!

Comments are closed.